formats

«PLAZA» si «PLAZA PLUS» (Chisinau raionul Botanica)

Centrele Comerciale «Plaza» și «PLAZA PLUS», situate în sec.Botanica pe str.Brincusi 3, au fost comandate în 2003 și fac parte din rețeaua republicană de centre comerciale sub un singur brand «Plaza», care include mai mult de 4 clădiri comerciale:  sec.Centru și sec. Cecani a orașului Chișinău, în Orhei și mun.Balti.

Citește mai mult …

 
formats

«PLAZA» (Chisinau raionul Ciocana)

Construirea cadrului centru comercial în ceea ce privește 38.5 x 53.5 m garduri de perete – panouri de perete, izolatie cu vata minerala de 100 mm grosime.

Cadrul clădirii – din metal. Coloana de 6,0 x 8,0 m. Partea a clădirii marca de 12 x 31.5 m – cu trei etaje + subsol în jurul valorii de 3.200. Innaltimea etajului (I) – 4,5 m, înălțimea de etajului (II) – 3,3 m, înălțimea etajului (III) – 3,0 m

Citește mai mult …

 
formats

Magazin Central (Chisinau)

Instalația este situată în centrul orașului Chișinău, pe b-dul Ștefan cel Mare 3,  primul etaj din cladirea rezidentiala cu noua etaje este construit din cinci-zece rezidentiale, cladiri de birouri  si comerciale.

Citește mai mult …

 
formats

«PLAZA» (Orhei)

Compania S.A. “Melodia”, în decembrie 2008, a comandat centrul de producție și comercial situat la Orhei la intersecția rutelor internaționale Chișinău, Bălți-Kiev-Chișinău cu suprafața totală de 7000 m 2.

Citește mai mult …

 
formats

«PLAZA» (Balti)

“Melodia” SA, ofera comerciale existente în centrul comercial “Plaza” din Bălți pe strada. N. Iorga 11/3. Comercialele  se află în centrul activității de afaceri din Bălți .

Citește mai mult …