Home Despre Noi

Despre Noi

MELODIA S.A.  

Bine ati venit pe site-ul companiei «Melodia” SA!

Dacă afacerea dvs. are nevoie de o zona de leasing,  situat în prestigioasele centre comerciale cu trafic ridicat de clienți, bine ati venit in rețeaua noastră de comerț!

Compania «Melodia” oferă servicii imobiliare comerciale din 2005, când conducerea companiei a lansat un proiect nou pentru a crea o rețea de pe teritoriul Republicii Moldova de centre comerciale sub numele de marca «Plaza»:

2005 – Sa cumpărat și renovat centrul comercial «Plaza»

(Sectorul Botanica Chișinău)

2006 – Sa cumpărat și renovat centrul comercial «Plaza-Plus»

(Sectorul Botanica Chișinău)

2007 – Sa construit și comandat centrul comercial “Plaza-Ciocana»

(Sectorul Ciocana Chișinău)

2009 – Sunt construite și puse în funcțiune Centrele comerciale «Plaza-Bălți» (mun.Balti) și  «Plaza-Orhei» (mun.Orhei).

Misiunea noastră este de a oferi cel mai convenabil cel mai scurt drum de trecere comerciala intre “vânzător – cumpărător” care va răspunde intereselor chiriașilor și consumatorilor.

Compania oferă o gamă largă de închiriere a spațiilor, de la zona de un etaj (2000-2200 m), pina la  zona de mini-tip boutique (10-20 metri). Prin serviciile noastre puteti promove o ofertă pentru aproape orice tip de afacere: piata super-market, o banca comerciala, centru de sport și centru de divertisment, magazin de pe piața echipamentelor, farmacie, birouri de prestare a serviciilor (de călătorie, de publicitate, editorială și juridica) și mai mult.

Centrele comerciale «Plaza» sunt situate în zone aglomerate au acces convenabil la punctele de încărcare și descărcare, echipate o zona speciala de parcare pentru vizitatori (o medie de 100 de masini).

Calitatea serviciilor noastre și politica flexibilă financiară a fost bine apreciata de un vsat sir de proprietari de magazine din Moldova. Unii dintre clienții noștri regulati sunt «Green Hills Market» (7 ani), «Alina Electronic» (8 ani), «Niagara Fitness Club» (7 ani), «Bowling-Plaza» (7 ani), «Zorile» (2 ani), «Mobiasbanca» (8 ani).

Planurile de viitor “Melodia” SA – Construirea unui alt centru comercial «Plaza-Cahul» în municipiul Cahul, în care compania a cumpărat un teren de 7 hectare.

Cu toate ofertele noastre pentru zonele libere pot fi găsite pe site-ul nostru “Inchirieri Disponibile” și “Vânzare”.

Așteptăm cu nerăbdare sugestiile dvs. și sperăm de viitoarele noastre cooperării reciproc avantajoase!