Plaza (Balti)

 

Centrul comercial “Plaza” din Bălți

Plaza (Balti)

  4. Spaţiul cu suprafaţa de 807.1 m.p. în Centrul comercial Plaza din mun. Bălți.

   

  “Melodia” SA, ofera comerciale existente în centrul comercial “Plaza” din Bălți pe strada. N. Iorga 11/3. Comercialele  se află în centrul activității de afaceri din Bălți .

  Cladirea este cu doua etaje.  Dimensiunea de 85 x 50 de metri.  Inălțimea (podea la tavan) Etajul (I) – 4.7 metri, Inălțimea Etajul (II) – 4,3 metri de la partea din față și 6.1 metri din partea centrală a centrului comercial.

  In spate a centrului este o sală de cazane pentru sistemul de ventilație.

  Pentru comoditatea vizitatorilor centrul este echipat cu scari rulante.

  Peretii.

  Peretii exteriori sunt din panouri, de tip “sandwich”, grosimea de 120 mm. Interiorul panourilor – vată minerală. Partițiile ce separă spațiile comerciale și sportive ale instalațiilor tehnice – din caramida, compartimentări interioare de birouri – din ghipsocardon. Fatada principala și fațade laterale sunt echipate cu vitralii.

  Etaje.

  Podeaua etajelor de echipamente, precum și camerelor comerciale sunt realizate din placi ceramice cu îmbunătățirea calitatii. Clădirile administrative și de birou – linoleum.  În zonele de clubul de fitness – covor.

  Repartizarea complexului comercial:

  Etaj I:

  Green Hills Supermarket

  Alina Electronic Supermarket

  Restaurant

  Club de noapte

   

  Etaj II:

  8-piste de bowling

  Fitness Club

  Cafenea

  Video arcade

  Inginerie și un centru de suport tehnic.

  Electricitate.

  Centrul dispune de propria stație TP-2×400 RU-04 kV, care este alimentat de două surse independente (substație № 353 și linia de 10 kV). Fiabilitatea centrului comercial aparține consumatorilor de categoria II.

  Ventilație, încălzire și aer condiționat.

  Pentru repartitia încălzirii, ventilației și aerului condiționat au fost setate 7 aparate de climatizare de 150 kW fiecare.

  Pentru încălzirea birourilor și încălzirea apei calde pe etajul III a fost montat cazanul cu o capacitate totala de 930 kW. Cazanul e automat.

  Apă și canalizare.

  Alimentarea cu apă – din centrul orașului de la principala de apă situata de-a lungul străzii. N. Iorga.

  Sisteme tehnice de protecție.

  Centrul a fost îmbunătățit cu alertă necesara de prevenire a incendiilor. Centrul este dotat cu mijloace moderne de comunicare.