Home Inchirieri disponibile Plaza + PlazaPLUS (Chisinau)

Plaza + PlazaPLUS (Chisinau)

 

SHOPPING CENTRUL «Plaza»

Chișinău, 3 str.Brincusi

Plaza+ PlazaPLUS

1. Spaţiul сu suprafața de 475 m.p. în centrul comercial «PLAZA» or.Chişinău str. Brîncuşi,3.

2. Spaţiul tehnic de producere cu suprafaţa de 519,7 m.p. în centrul comercial «PLAZA» or.Chişinău str. Brîncuşi,3.

3. Spaţiul liber 98,86m.p. în centrul comercial «PLAZA» or.Chişinău str. Brîncuşi,3

 

Centrele Comerciale «Plaza» și «PLAZA PLUS», situate în sec.Botanica pe str.Brincusi 3, au fost comandate în 2003 și fac parte din rețeaua republicană de centre comerciale sub un singur brand «Plaza», care include mai mult de 4 clădiri comerciale:  sec.Centru și sec. Cecani a orașului Chișinău, în Orhei și mun.Balti.

 

Suprafața totală a centrului comercial este de 7542 m2. Acest spatiu este aflat în curs de lucrări de proiectare pentru o creștere cu aplicarea în funcțiune a spațiului comercial suplimentar. Centrele sunt dotate cu toate serviciile de inginerie necesare, de ventilație moderna și aer condiționat.

 

Datorită locației sale și proiectarii clădirii a centrelui comercial,  activitățile industriale și comerciale din«Plaza»  satisfac cu o înaltă calitate nevoile sociale interne ale raionului Botanica.  La parterul clădirii pentru comoditatea vizitatorilor este un aliment super-market și produse conexe, lantului de retail cunoscut ca«Green Hills Market», magazinul «Zorile» și magazinul de lenjerie “Milavitsa”. Etajul al doilea al centrului este de nu mai putin faimos magazin de produse electrice «Alina Electronic”. Pentru organizarea activităților sportive și culturale ale locuitorilor din sectorul Botanica, exista centrul de fitness operat de clubul «Niagara Fitness Club» și bowling clubul «Plaza-Bowling».

De asemenea,  pentru confortul vizitatorilor centrului comercial «Plaza» are două sucursale bancare și terminale bancare pentru a primi plăți din partea publicului.

Din partea intrarii centrale și  este o mare parcare investita cu 103 locuri pentru autovehicole, care garantează un serviciu confortabil proprietarilor de automobile și afluxul de vizitatori din alte sectoare ale orașului Chișinău.

 

Proprietarul centrului comercial “Plaza» este  societatea actionera “Melodia”, care independent construise și puse în funcție trei centre comerciale similare:  «Plaza-Ciocana»,  «Plaza-Orhei» și  «Plaza-Bălți».

 

Astazi centru comercial «Plaza» de pe str.Brincusi 3 este unul dintre cele mai vizitate centre sociale și culturale, el este bine apreciat de către locuitorii din sectorul Botanica și alți vizitatori în orașul nostru.