Home Vânzare Orhei (Vinzare)

Orhei (Vinzare)

 

Informație

 Centrul comercial “Plaza” din Orhei, Republica Moldova.

Compania S.A. “Melodia”, în decembrie 2008, a comandat centrul de producție și comercial situat la Orhei la intersecția rutelor internaționale Chișinău, Bălți-Kiev-Chișinău cu suprafața totală de 7000 m 2.

Centru industrial și comercial e efectuat prin reconstrucția clădirii fabricii industriale . Stalpi si grinzi fabricate din beton. Înălțimea fasciculului 4,8 m.

Pereții de fasade din spate si lateral sunt realizate din panouri usoare agregate din beton, izolate cu vata minerala si acoperite pe profilul metalic exterior. Din fata principala – vitralii cu geam termopan.

Acoperiș – plăci armate, izolație, acoperite cu 3 straturi de materiale de acoperire moi.

Toate camerele din beton cu rama, acoperit cu placi ceramice. Designul permite montarea pe pardoseală a diferite echipamente tehnologice.

Centrul comercial este impartit arbitrar în trei zone.

Dispunerea internă a zonelor consta din ipsos și pereți de sticlă colorată, care permit ușurinta de îndepărtare și efectuare a unei noi partiții interioare în conformitate cu cerințele tehnologice ale producției. Acesta oferă locația spațiului administrativ, de stocare si de sprijin. În toate domeniile exista loc pentru personal, mese, dușuri, toalete și alte facilități necesare. La dispoziție spații de încălzire, ventilație moderna și aer condiționat. În spațiile de serviciu existente se poate găzdui personalul (vestiare, dușuri, etc).

Centrul dispune de o cafenea și o sală de mese cu 200 de locuri. Sala de mese este gazeificata și autonoma (are o intrare separata de fatada din spate).

Dimensiunea unei clădiri industriale în termeni de 103m x 60m

Centru pentru a asigura stația proprie cu două transformatoare cu o capacitate totală de 1600 kVA.

Pentru centrul de instalații  conducte de gaz. Drenaj furtun. La facilitate instalat un sistem modern de climatizare, ventilatie si incalzire (7 instalatii pe acoperiș și cazan de gaz).

Facilitatea este inzestrata cu drumuri de acces convenabil la călătorie prin jurul perimetrului clădirii.

Suprafața terenului si inclusiv a clădiri – 1.85 ha. Suprafața terenului liber, în fața fatadei principale – 0,5 hectare.

Pentru uz industrial și centre comerciale adiacente – trei etaje cu zona clădirii administrative de 1200 m2. Clădirea poate fi reparata în conformitate cu cerințele tehnologice viitoare dorite.

De referință:  mun.Orhei situat 45 km de la Chișinău. Populatia aproximativ 30 de mii de oameni. În Orhei exista peste 100 de întreprinderi, inclusiv:

Cannery «Orhei Vit”, fabrica de pantofi SA«Gabiny», produse lactate«ORLACT», vinuri Orhei-Vin, fabrica de paine, fabrica de textil SA«Galanta»etc

Orașul Orhei se învecina cu 9 localități totale de 19 000 de persoane, printre care satul:

Mitoc – 2744 persoane, Pelivan – 3716 persoane, Brăviceni – 2005 persoane, Cecolteni – 2281 persoane și altele.